Filter by:

Clear All

Transportstöd

Pit Bull Trailer Restraint System är ett helt revolutionerande sätt att transportera sin motorcykel. Motorcykeln förankras i bakaxeln, inga remmar behövs och därmed sker ingen nerspänning, man lastar dessutom enkelt hojen på egen hand.

Charlie på Pit Bull kör tillbaka från en motorcykelshow 2007 och funderar på ett bättre sätt att bygga ett släpvagnssystem som är säkert och ändå lätt att använda. När han anländer till Pit Bull har han utformat ett nytt transportstöd i huvudet. I juli är Pit Bull i full produktion och introducerar den nya Trailer Restraint på Moto GP-rundan på Laguna Seca. En av de allra första kunderna ringde sedan för att klaga. Han sa att han vid sin första evenemang blev ombedd att demonstrera systemet om och om igen och de andra förare ville aldrig låta honom gå! Pit Bulls Trailer Restraint beviljades patent för det innovativa konceptet och transportstödet har sedan dess blivit industristandard.

Transportstödet erbjuder följande fördelar:

  1. Det behövs inga remmar som spänner motorcykeln neråt. Detta minimerar det utrymme som används i släpvagnen och eliminerar risken för skador från skavande remmar.
  2. Motorcykeln vilar på släpvagnens golv utan extra belastning på fjädringen och gaffeln.
  3. Du kan montera transportstödet framför eller bakom motorcykeln, vilket gör att det får plats även i mindre släp/bussar.
  4. Det är det snabbaste och enklaste systemet som finns tillgängligt för lastning/lossning av din motorcykel. En person kan enkelt rulla hojen på plats.

Ramen till transportstödet finns i två grundmodeller, detta tillsammans med motorcykelspecifika plunchar gör att i stort sett alla hojar på marknaden kan använda stödet - oavsett om du kör sport, enduro, cross, grus eller custom. Vår adapterguide hjälper dig hitta rätt modell.

Allt du behöver för att säkra motorcykeln är inkluderat i priset (motorcykelspecifika plunchar etc.). Samtliga delar går även att köpa separat så att du t.ex. kan använda ett stöd till flera hojar och/eller fordon.

Vi har tillgång till hela sortimentet hos Pit Bull, därmot har vi valt att bara lagerföra vissa modeller. Om det är något du inte hittar - ta kontakt med oss så lägger vi upp den produkten också.

Sort by
Display per page